Fysiotherapie

Franssen Fysiotherapie biedt u een compleet pakket behandelmethoden bij klachten aan gewrichten, spieren en zenuwen; kortweg het bewegings-apparaat.De behandelingen bestaan uit actieve oefentherapie, massagetherapie, mobilisatietech-nieken, begeleiding en advies. Meestal wordt een combinatie van bovenstaande technieken toegepast.

Manuele therapie
Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich concentreert op de gewrichten van de wervelkolom, in armen, benen en kaakgewrichten. Bij manuele therapie wordt een aantal specifieke mobilisatie- en manipulatietechnieken toegepast die er op gericht zijn uw gewrichten beter te laten functioneren en uw houding te verbeteren.

Sport-revalidatiefysiotherapie
Onze sport-revalidatiefysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het analyseren van de bewegingen van zowel de top- als recreatiesporter. De behandelingen zijn gericht op het optimaliseren van de vijf grondmotorische eigenschappen kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en lenigheid. Met als doel de sporter te revalideren op het gewenste niveau.

Het Team
Het goed gekwalificeerde team van Franssen Fysio en Manueel Therapeuten bestaat uit:
Gert Franssen, fysio-manueeltherapeut;
Monique Muijs, fysio-manueeltherapeut, bewegingswetenschapper;
Ingrid van Osch, fysiotherapeut, sportrevalidatietrainer;
Linda van Beekvelt, fysiotherapeut.

Vergoedingen
Fysiotherapie wordt voor een deel vergoed uit de basisverzekering en voor het grootste deel uit de (meeste) aanvullende verzekeringen. Zowel manuele als sport-revalidatiefysiotherapie valt onder de verzekeringsvoorwaarden van de fysiotherapie. Voor meer informatie over vergoedingen kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

 


Cruijgenstraat 13       5469 BS  ERP       Tel: 0413 - 21 31 09      info@mtc-fysio-erp.nl