Kunst

Kunst bij Franssen Fysio en Manueel Therapeuten
Onze vestiging in het centrum van Erp is wat ons betreft een treffende vertaling van het streven van Franssen Fysio en Manueel Therapeuten naar een rol in het hart van de samenleving. En daar waar de gemeenschap de totaalsom van alle individuen is, is het de individualist bij uitstek - de kunstenaar - die diezelfde gemeenschap een prachtige spiegel kan voorhouden met zijn kunst.

Het begin van een goed gesprek
Daar waar het kunstwerk voor de kunstenaar een gereguleerde uitlaatklep is voor zijn aller-diepste drijfveren en emoties is, biedt het ons als toeschouwer een andere kijk op de wereld. Het kunstwerk als lachspiegel n als venster dat ons de wereld toont vanuit een compleet ander perspectief dan we gewend zijn. En of u het werk nu fantastisch vindt of afschuwelijk; het is altijd een markant uitgangspunt voor een interessant gesprek. Dat is weer wat anders.

De Kunstenaars
Fransje Verkuijlen (1974)
De in Erp woonachtige Fransje Verkuijlen is op 18-jarige leeftijd gestart met schilderen in het atelier van Geert vd Vorstenbosch en later bij Jose van Uden. Wat ooit begon als een plezierig tijdverdrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote passie. Ze werkt bij voorkeur met olieverf op doek, waarbij haar werk zich kenmerkt door een grove toets en een rijk kleurgebruik. Daarnaast maakt ze ook wandschilderingen en kleine schilderijen voor bijvoorbeeld baby- en kinderkamers.
(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

 

Juul Franssen (1990)
Juul Franssen is een natuurtalent. Vanaf het moment dat hij pen en potlood kon vasthouden, werden ideen en beelden omgezet in tekeningen. Rond z'n vijftiende kreeg hij via de middelbare school de gelegenheid om zijn bekwaamheden verder uit te bouwen via schilderijen op doek. Aanvankelijk met acryl, maar tegenwoordig voornamelijk olieverf. In zijn huidige werk zijn het vooral mensen en dieren die in enigszins geabstraheerde vorm en middels vrolijke, expressieve kleuren worden vereeuwigd. Juul wil na het afronden van zijn huidige marketingstudie verder in de kunst- en designrichting.
(Klik op de afbeelding voor een vergroting)