Medische Training

Bij chronische klachten is regelmatig bewegen een effectieve manier om de frequentie waarmee deze klachten zich voordoen aanzienlijk te minimaliseren of zelfs tot nul te reduceren.Belangrijk is wel dat u op de juiste manier beweegt en traint. Daarom hebben we bij Franssen Fysio en Manueel Therapeuten een grote ruimte ingericht met de modernste fitnessapparatuur en bieden we u speciale programma's voor de verschillende klachtentypes. Uiteraard wordt dit trainingscentrum ook intensief gebruikt voor revalidatietrajecten.
Heeft u geen fysiotherapeutisch gerelateerde klachten, maar wilt u wel op een verantwoorde manier uw algehele conditie op peil houden? Ook dan bent u van harte welkom in ons Medisch Trainings Centrum Erp.

Een unieke gelegenheid
Qua omvang en inrichting is Medisch Trainings Centrum Erp te vergelijken met een moderne sportschool, met als onderscheidend element het hoge niveau van begeleiding dat op verantwoorde wijze wordt ingevuld door onze gekwalificeerde therapeuten.

In groepsverband of individueel
In het trainingscentrum ontvangen wij dagelijks groepen tot maximaal 8 personen die onder leiding van een therapeut een specifiek programma doorlopen. Indien noodzakelijk wordt er ook één op één met een therapeut getraind en indien gewenst kunt u ook individueel trainen zonder begeleiding. Met uiteraard de mogelijkheid om in overleg met één van onze therapeuten een individueel trainingsprogramma samen te stellen op basis van uw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden.

Vergoedingen
Medische training wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Er wordt een abonnement afgesloten voor een bepaalde tijd.

 


Cruijgenstraat 13       5469 BS  ERP       Tel: 0413 - 21 31 09      info@mtc-fysio-erp.nl